Üniversitemizde Gazze’deki Güncel Tabloya Genel Bir Bakış konulu program düzenledi

universitemizde-gazze-deki-guncel-tabloya-genel-bir-bakis-konulu-program-duzenledi

Akademik Düşünce Eğitim ve Medeniyet (ADEM) Topluluğu, Düşünce Feneri ile Akademik Gelişim ve Düşünce Topluluğu üniversitemizde Siyonizm ve Gazze’deki Güncel Tabloya Genel Bir Bakış konulu bir program düzenledi.

Programa Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Cabir Altıntaş, akademik personel, idari personel ve öğrenciler katıldı.

Programda konuşma yapan Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Cabir Altıntaş şöyle söyledi: Filistin de yaşananları unutmamak ve her daim dün olmuş gibi hatırlamak ve elimizden ne geliyorsa yapmak her şeyden önce insanlık vazifemizdir. Bu gün Siyonizm’in zulmü altında ezilen mazlumların sesi olmak onların söylemek isteyip söyleyemediği her şeyi bizler söyleyeceğiz ve dini dili ırkı her ne olursa olsun zulmün karşısında duran herkesle aynı safı tutacak ve Filistin’deki mazlumların sesi olmaya devam edeceğiz. Bugün burada toplanmamızın nedeni de Gazze’deki güncel durum üzerine konuşmak olacak. Şimdiden verimli olacağını düşünüyor programı düzenleyen kulüplerimize ve katılımcılara teşekkür ediyorum.

Program sonunda konuşmacı Dr. Öğr. Üyesi Veysel Tahiroğlu’na teşekkür edilerek program sona erdirildi.

17.10.2024 |  Genel Sekreterlik