Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Altıntaş, üniversitemiz şube müdürleri ve fakülte sekreterleriyle bir araya geldi

genel-sekreterimiz-dr-ogr-uyesi-altintas-universitemiz-sube-mudurleri-ve-fakulte-sekreterleriyle-

Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Cabir Altıntaş fakülte, yüksekokul, meslek yüksekokulları ve daire başkanlıklarında görev yapan müdürler ve fakülte sekreterleri ile bir araya gelerek üniversitemizin işleyişi hakkında genel bir toplantı yaptı.

Toplantıda idari birimlerin aksaklıklar ve tıkanıklıklar olmadan daha iyi nasıl çalışabileceğine yönelik taleplerini dinleyen Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Cabir Altıntaş öğrencilerin derslere düzenli gelebilmeleri için sıkıntılı olan toplu taşıma için belediye ile görüşme sağlanması konuları tartışıldı. Toplantıda bu konular hakkındaki öneri ve taleplerini dile getiren personelimiz ile kalıcı çözümler üretme üzerine konuşuldu.

Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Altıntaş “öncelikle üniversitemize ve öğrencilerimize daha iyi nasıl hizmet verebiliriz ve üniversitemizi daha ileriye nasıl taşırız diye düşüneceğiz. Bunun için öncelikle idari birimlerin sorunsuz çalışması birinci önceliğimiz. Bu yüzden siz yöneticilere düşen görev; eksiklik gördüğünüz yerleri önerileriniz veya çözümlerinizle bizlere iletmenizdir. Çözüm odaklı olduğumuz sürece eminim ki halledemeyeceğimiz hiçbir sorun kalmayacaktır” dedi ve toplantıya katılanlara teşekkür etti.

29.02.2024 |  Genel Sekreterlik